Vilka smaker har du inte provat ännu?

Vilka smaker har du inte provat ännu?

Det så himmelskt positiva med snus idag är att det finns många fantastiska nya smaker att prova, många tycker om att prova nya smaker varje gång man köper snus och gillar gärna en favorit och en ny smak.

Utan tobakssnus växer det snabbare i olika butiker och fler och fler människor ser fördelarna med det eftersom det är renare smaker och många gånger är det spännande och ovanliga smakupplevelser.
BLCK Cola är en spännande smak som har en mycket realistisk smak som Cola borde göra. Perfekt på en varm sommardag med något kallt att dricka. Den har 12 mg/g nikotin som styrka och det finns 20 portioner i förpackningen.

En av de mest framträdande på marknaden är BLCK, som är ett varumärke som marknadsförs av N. G. P Imperial Lithuania, som också producerar tobaksfritt snus under varumärket Killa, vilket är ett varumärke med något starkare nikotininnehåll.

Du måste dock vara försiktig när du köper BLCK Spearmint eftersom den finns i två varianter där en är extremt stark vid 50 mg/g och den andra på 16 mg/g och har ett nytt utseende tillsammans med andra smaker i samma serie med en gul färg tema. Normalt snus är cirka 10 mg/g i nikotinstyrka och om du köper BLCK känner du dig troligt nöjd om du vill ha snabb effekt.

BLCK Watermelon är en av de fyra nya smakerna som läggs till BLCK-familjen som smakar som vattenmelon och är en av de smaker du inte kunde få tidigare med snus från vanlig tobak. Styrkan är 12 mg/g och det finns 20 portioner i burken.

Fördelarna med tobaksfritt snus är många där du undviker missfärgning av tänderna och att påsarna är mindre och innehåller samma eller större mängd nikotin. Prillorna är skapade av neutrala växtfibrer som har smaksatts och tillsatts med nikotin, vilket innebär att det är en neutral bassmak som möjliggör lite mer diskreta smaker.

BLCK Blueberry smakar av solmogna blåbär och har en behaglig smak som passar de flesta, du har en känsla av att plocka färska mogna blåbär i skogen. Styrkan är 12 mg/g och det finns 20 påsar i burken.

Användare av vanligt snus, som vanligtvis lägger in en handfull löst snus eller som vill ha skarpa smaker har alternativ som är lämpliga där det finns extremt starka prillor som motsvarar flera normala prillor i styrka.
Kvinnor som har valt att använda snus föredrar ofta att använda snus istället för rökning, då det är ett kallare klimat i norr är det då mycket välkommet med lite olika smaker för dem som inte gillar smaken av tobak.

Historiskt har man varit tvungen att använda något starkare och dominerande smaker för att dölja tobakssmaken, klassiska smaker som mynta, bergamott och enbär återfinns naturligtvis i sortimentet bland de tobaksfria produkterna. Det finns också några märken som säljer tobaksfria prillor med en tobakssmak för dem som gillar smaken men inte vill använda tobak.

En av de främsta fördelarna med tobaksfri snus är mångfalden av styrkor och smaker, eftersom du inte alltid vill ha ett snus med en stark smak på kvällen eller morgonen.
BLCK Cold Mint är för dem som älskar mynta och vill ha den starka svala känslan som mynta ger när man vill ha en frisk mun, också här är styrkan på 12 mg/g nikotin med standardmängden 20 prillor i förpackningen.

Tobaksfritt snus är oftast helt kritvita påsar som ser fräscha ut när du öppnar din snusburk, du får också en behaglig frisk lukt och de flesta känner inte obehag. De flesta associerar snus med en skarp lukt som sprider sig snabbt i ett rum när du öppnar en snusburk, detta fenomen är snart bara ett minne blott eftersom tobaksfritt snus säkert kommer att bli det mest sålda i framtiden.