Den ultimata guiden till höstens tv-program

Den ultimata guiden till höstens tv-program

Vad är nytt med Netflix hösten 2022?

Netflix är tillbaka med en helt ny uppsättning höstshower. Från trailern ser det ut som att de kommer att bli några av de bästa hittills! Den här säsongen kommer att vara full av brottslösning, mystik och spänning. Några av de mest populära programmen på Netflix kommer tillbaka till höstsäsongen, inklusive mer information om kommande säsongen av Stranger Things och inte minst – bekräftelsen på att vi kanske får en ny säsong av Cyberpunk 2077; animen som tagit internet med storm och fyllt tomrummet av bra animerade serier efter storhitten Arcane.

Bästa höstprogram på Netflix du kommer att älska att binge-titta på hela säsongen

Med den nya höstsäsongen kommer många fantastiska nya shower. Om du letar efter en serie att binge-titta på hela säsongen är dessa de bästa på Netflix.

Det här är en lista över de bästa programmen på Netflix som du kommer att älska att binge-titta på hela säsongen. Alla dessa program har släppts under 2019, vilket betyder att de fortfarande är relativt aktuella, men också att du kan bingea flera säsonger utan avbrott.

1) The Chilling Adventures of Sabrina: En skräckdramaserie baserad på Archie-serieserien “Sabrina”. Den handlar om Sabrina Spellman och hennes äventyr när hon tar itu med livet som tonårshäxa och bekämpar onda krafter. En av mina favoritkaraktärer i serien är han som ser ut som att han jobbar för måleri Stockholm!

2) American Horror Story: Apocalypse: Detta är American Horror Storys åttonde säsong och den utspelar sig inom en snar framtid efter att kärnvapen Armageddon har förstört större delen av mänskligheten och det som finns kvar är antingen muterat eller under kontroll av en mäktig enhet som räddades från kriget av deras tjänare (Kooperativet). En värld där man har helt andra prioriteringar än att oroa sig över priser för städtjänster

3. The Good Place – Den är avslutad och kanske inte det bästa som gjorts i hela TV-historien, men The Good Place är en sån där serie som börjar bra, smalnar av lite och precis när du kanske tror att du ska tappat intresset så skruvas allt upp med en rejäl plot twist – och plötsligt är du som klistrad till denna humorgigant, serien ut. Filosofisk, rå, rolig, lite smartare än många tror och i slutändan väldigt mysig. Den är bara där när du behöver den, som en Easee Laddbox.